Husrens

Denne uken har jeg opplevd en del spennende, som får meg til bli både glad, forundret og mer til. Jeg hadde en avtale med en dame om at jeg skulle komme til henne neste uke, for vi har visst lenge at der skjer mye i huset og området rundt, som ikke er til å leve med. Moren i huset har blitt dårligere og dårligere, ungene blitt plaget, en av dem har ligget og hørt på at møblene på altanen blir dratt frem og tilbake på nettene...Steder i huset har det vært umulig å oppholde seg... Det er utrolig hvor mye støy de kan lage disse jordbundne sjelene, og når menneskene i huset blir syke, eller besøkende ikke får puste i huset, eller knapt klarer å komme inn, da er det bare å sette alle kluter til. Jeg satte meg med boken på selveste 17.mai, mest for å skrive noe for meg selv, da en mannlig energi kom inn og ba meg om hjelp til dette stedet. Han visste jeg skulle dit neste uke, men han ba om hjelp, og han skulle hjelpe meg med dette. Jeg har fått opp tidligere at det er en portal like ved, og at det på en måte er gjennomtrekk der, for disse som var i huset var ikke bekjente av familien som bor der.  Jeg så for meg området, og så denne lysportalen til høyre for eiendommen. Jeg ba om hjelp fra alle som kunne hjelpe med dette, og jeg ba alle om å gå inn i lyset. Hadde kontakt med denne mannen hele tiden, som var til stor hjelp, og sa fra når alle var gått inn. Jeg fikk om litt beskjed om at de nå var der de skulle.  Jeg renset huset, og kunne ikke annet gjøre enn å takke for all hjelp, og vente på tilbakemelding fra familien, som fikk beskjed om at jeg hadde gjort tiltak der.

Den kom  i går: "Det er akkurt som det er frisk luft her, ikke tungt å puste, og jeg er ikke blitt trøtt enda...Det prikker ikke i hånden, og mor i huset er i god form.!  

Så noe har skjedd, og jeg håper det varer, for dette var heftige greier. SmilerSkriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.01 | 09:43

Hei hei. Meld meg på anitarein68@hotmail.com , så tar vi det derfra :)

...
21.01 | 01:22

Hei! Jeg har veldig lyst til å bli spådd av deg🌸🌸🌸

...
26.10 | 08:58

Jeg har fått kanalisering av Anita og hun er helt utrolig bra 👍 Det hun fikk til meg stemte så utrolig bra - jeg kjente igjen personer og diverse. Anbefales❤️

...
15.05 | 19:19

Heia.Æ håper du har tid til automatskrift for mæ.Æ er en plass i livet der æ ønsker råd om veien videre fra mine nære❤️

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE