Husrens

Noen ganger blir ikke alt som planlagt. Jeg ble bedd til et hjem for å hjelpe med å sende en dame i lyset. Her visste vi hva som var i huset, trodde vi. 

Da jeg kom til dette hjemmet, ble jeg møtt av fruen i huset, som skulle vise meg litt rundt. Da vi kom til stuevinduet på utsiden kom det frem en gutt som pleide å se inn på henne, men dukket ned da hun så ham. Dette var morsomt for ham, og han sa at han narret henne. Damen sa at hun så hårtustene på ham, men visste ikke noe om hvordan han så ut ellers, for han dukket bare unna når hun så ut. Denne gutten var ikke bare ute, men mye inne på datterens rom, samt litt rundt hos naboene sa han. Da vi kom inn følte jeg straks mye energier, og jeg fikk akutt hodepine og tørr hals...Måtte ut og trekke litt frisk luft igjen, før vi gikk på loftet. Her var det mye...fikk ekstremt tørr hals, ville hoste...Det var nok ikke bare damen her nei. Jeg satte meg ned og skrev litt, og en mann kom også frem, så plutselig var her 3 stk... Men fikk beskjed at det var disse som skulle føres over, og at de andre som var der, var hjelpere som skulle være der. :)  Jeg tok seansen med å føre over inne på dette loftrommet, og det gikk jo fint... trodde vi... Men da jeg kom hjem og helt til neste dag, følte jeg et nærvær som ikke var bra. Jeg var helt frossen i høyre fot, og ba dem fortelle hva dette skulle bety...Joda, mannen hadde vært så redd for å gå i lyset, at han hadde ikke reist. Dette med å bli lurt har jeg opplevd en gang før, så det vet jeg går an. Men jeg snakket  med mannen, som jo ville reise, men han var veldig redd. Vi vet jo fra livet at folk sier de er redd for hva de kommer til, så det er ikke så rart egentlig. Men jeg sa at han skulle få en sjanse til, og han var klar. Jeg ba ham stå ved min side og jeg ba om å få ned høyeste lys, samt hjelpen jeg alltid ber om. Jeg spurte mannen om han så hvor han skulle gå?..."Ja" sa han...så spurte jeg, "Hva ser du?"  ..."Farmor" sa mannen, og så reiste han. :)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

anita | Svar 11.06.2012 14:13

Godt jobba,Anita<3

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.09 | 11:37

Måken symboliserer frihet og den vet at frihet er en sinnstilstand.

Den kan vise deg veien ut av bekymringer og la ditt hjerte sveve på

vingene av frihet og glede uansett hvor du er eller hva du gjør.

Den kan lære deg at din kraft er ubegrenset og uend

...
06.09 | 07:03

Hei Anita, jeg ser etter Måke som kraftdyr. Men finner ikke den. Hva er det Måken står for? Mvh. Lisbeth

...
03.12 | 11:32

Jeg er ny på denne hjemmesiden men har fulgt deg på Facebook en stund. Du gjør en fantastisk fin jobb. Mvh Mona Bergheim

...
11.08 | 18:57

Hei. Kan du hjelpe en hund som er redd å kjøre bil?og i tillegg er redd smeller?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE