Jeg tenker ofte over hvor utrolig dette med energier er...hvor mange ting som skjer, og hvor masse jeg lærer. Dagene går til automatskriftseanser, healinger og husrenser, får mer og mer å gjøre, og jeg er utrolig glad for alle henvendelsene jeg får. Og ikke minst tilbakemeldingene jeg får. Etter å ha blitt aktivert med den nye energien i januar 2012 har alt eksplodert syns jeg. Flere og flere får beskrevet sine evner, og sine oppgaver. Vi har jo alle våre oppgaver i det store og hele, og noen får vite oppgaver som virker enorme og nesten umulige, men etter en skriveseanse har de fått forklart alt med dette, og ser lysere på ting. Jeg har fått forklart en del av mine oppgaver, og en av dem er å formidle budskapet om den nye energien, og hvem som aktiverer. Ved skrift sprer jeg den kjærlighetsenergien som følger den nye energien, og det skjer utrolige ting med de som får skrift. Dette er positive ting, og ting som endrer masse ved personen og noen ganger hele familier. Det er så spennende, og jeg får så masse informasjon og innføring i det som skjer i universet, den andre siden etc...Jeg er ydmyk.Hjerte

Til helgen skal jeg på alternativmesse i Harstad. Er så spent, det er så fantastisk å være i de energiene, samt å møte så mange mennesker. Blir kjent med de andre utstillerne, og lærer av dem, livet er fantastisk.

Så mange flotte mennesker jeg kommer i kontakt med. Så mange jeg får hjelpe, og veilede ved å kanalisere fra den andre siden kombinert med min egen lærdom gjennom livet.  Det er  travle dager enkelte dager, mange ønsker kontakt med sine avdøde slektninger/venner, og jeg er så glad jeg er utvalgt til dette. 

I dag skrev jeg for en ung dame og hennes mormor...utrolig opplevelse. Veldig gamle spørsmål ble besvart for den eldste, og den yngste fikk mange gode råd på veien til et nytt og bedre liv.  Disse og de fleste andre blir liksom mer lykkelige etter en seanse, og det er så godt å få kontakt med den andre siden syns de. Jeg forstår dem godt, for det er godt å ha dem der fortsatt. Hjerte


Noen ganger blir ikke alt som planlagt. Jeg ble bedd til et hjem for å hjelpe med å sende en dame i lyset. Her visste vi hva som var i huset, trodde vi. 

Da jeg kom til dette hjemmet, ble jeg møtt av fruen i huset, som skulle vise meg litt rundt. Da vi kom til stuevinduet på utsiden kom det frem en gutt som pleide å se inn på henne, men dukket ned da hun så ham. Dette var morsomt for ham, og han sa at han narret henne. Damen sa at hun så hårtustene på ham, men visste ikke noe om hvordan han så ut ellers, for han dukket bare unna når hun så ut. Denne gutten var ikke bare ute, men mye inne på datterens rom, samt litt rundt hos naboene sa han. Da vi kom inn følte jeg straks mye energier, og jeg fikk akutt hodepine og tørr hals...Måtte ut og trekke litt frisk luft igjen, før vi gikk på loftet. Her var det mye...fikk ekstremt tørr hals, ville hoste...Det var nok ikke bare damen her nei. Jeg satte meg ned og skrev litt, og en mann kom også frem, så plutselig var her 3 stk... Men fikk beskjed at det var disse som skulle føres over, og at de andre som var der, var hjelpere som skulle være der. :)  Jeg tok seansen med å føre over inne på dette loftrommet, og det gikk jo fint... trodde vi... Men da jeg kom hjem og helt til neste dag, følte jeg et nærvær som ikke var bra. Jeg var helt frossen i høyre fot, og ba dem fortelle hva dette skulle bety...Joda, mannen hadde vært så redd for å gå i lyset, at han hadde ikke reist. Dette med å bli lurt har jeg opplevd en gang før, så det vet jeg går an. Men jeg snakket  med mannen, som jo ville reise, men han var veldig redd. Vi vet jo fra livet at folk sier de er redd for hva de kommer til, så det er ikke så rart egentlig. Men jeg sa at han skulle få en sjanse til, og han var klar. Jeg ba ham stå ved min side og jeg ba om å få ned høyeste lys, samt hjelpen jeg alltid ber om. Jeg spurte mannen om han så hvor han skulle gå?..."Ja" sa han...så spurte jeg, "Hva ser du?"  ..."Farmor" sa mannen, og så reiste han. :)

Denne uken har jeg opplevd en del spennende, som får meg til bli både glad, forundret og mer til. Jeg hadde en avtale med en dame om at jeg skulle komme til henne neste uke, for vi har visst lenge at der skjer mye i huset og området rundt, som ikke er til å leve med. Moren i huset har blitt dårligere og dårligere, ungene blitt plaget, en av dem har ligget og hørt på at møblene på altanen blir dratt frem og tilbake på nettene...Steder i huset har det vært umulig å oppholde seg... Det er utrolig hvor mye støy de kan lage disse jordbundne sjelene, og når menneskene i huset blir syke, eller besøkende ikke får puste i huset, eller knapt klarer å komme inn, da er det bare å sette alle kluter til. Jeg satte meg med boken på selveste 17.mai, mest for å skrive noe for meg selv, da en mannlig energi kom inn og ba meg om hjelp til dette stedet. Han visste jeg skulle dit neste uke, men han ba om hjelp, og han skulle hjelpe meg med dette. Jeg har fått opp tidligere at det er en portal like ved, og at det på en måte er gjennomtrekk der, for disse som var i huset var ikke bekjente av familien som bor der.  Jeg så for meg området, og så denne lysportalen til høyre for eiendommen. Jeg ba om hjelp fra alle som kunne hjelpe med dette, og jeg ba alle om å gå inn i lyset. Hadde kontakt med denne mannen hele tiden, som var til stor hjelp, og sa fra når alle var gått inn. Jeg fikk om litt beskjed om at de nå var der de skulle.  Jeg renset huset, og kunne ikke annet gjøre enn å takke for all hjelp, og vente på tilbakemelding fra familien, som fikk beskjed om at jeg hadde gjort tiltak der.

Den kom  i går: "Det er akkurt som det er frisk luft her, ikke tungt å puste, og jeg er ikke blitt trøtt enda...Det prikker ikke i hånden, og mor i huset er i god form.!  

Så noe har skjedd, og jeg håper det varer, for dette var heftige greier. SmilerNyeste kommentarer

11.11 | 13:42

Kan bare anbefale Anita. Utrolig det hun gjør😍

...
09.10 | 17:37

Ja takk gjerne det

...
22.06 | 12:01

Hei dette er noe for meg

...
27.04 | 20:56

Gleder meg til fjernhealing i morgen, da min første opplevelse ble veldig bra! Føler absolutt jeg trenger dette🥰 mvh Eva G Høgli

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE