Da jeg var ferdig å behandle, benyttet jeg automatskrift for å høre om noen hadde noe å si ang. denne hesten, og en tidligere eier kom gjennom. Han kunne bekrefte det jeg hadde følt, og sa at hesten nok hadde slitasjeskader, men at den ville leve i mange år enda, men da med mindre belastning enn før. Han sa også at den hadde vondt i venstre bakfot, og det stemmer med observasjoner fra flere fikk jeg vite. Den elsket å gå turer, og den var veldig glad i sine eiere fortalte mannen.

I dag ble jeg oppringt av min datter, fordi hesten hennes hadde div. plager, og hun lurte på om jeg kunne heale den.  Klart jeg ville prøve å hjelpe, men ville ta det på distans. Det kan jo virke litt komisk på enkelte, siden jeg jo måtte ha hesten opp på behandlingsrommet på loftet.

 Ja jeg healer alltid fra behandlingsrommet om jeg er hjemme, selv ved fjernhealing. Jeg merket meg fort div. steder hvor hesten nok hadde smerter, spesielt hofter og rygg. 

Siste rapport om hesten var at den var veeeeeldig trøtt, og sto med hengende hode.  Ba dem sørge for at den hadde masse vann tilgjengelig, og jeg håper på at hesten får et langt og godt liv videre. 

17. mar, 2012

6

Nyeste kommentarer

11.11 | 12:42

Kan bare anbefale Anita. Utrolig det hun gjør😍

09.10 | 15:37

Ja takk gjerne det

22.06 | 10:01

Hei dette er noe for meg

27.04 | 18:56

Gleder meg til fjernhealing i morgen, da min første opplevelse ble vel...