Da er temakvelden på Sortland over, det ble et flott arrangement med masse folk. Sagaforlaget hadde med seg mange utstillere sørfra, men jammen stilte vi lokale opp med mange flotte utstillere, og der ble et veldig variert utvalg, som nok var spennende å tusle rundt å få lære mer om. 

Jeg hadde ikke vært med på noe sånt før, men visste at vi som utstillere skulle presentere oss, og demonstrere litt av hva vi holder på med.  Kom meg gjennom presentasjonen på et vis, blir jo så nervøs foran så masse folk, men tror jeg fikk sagt det jeg ville.

Da vi skulle demonstrere, tenkte jeg at det var sikkert mest intressant for folk å få sett hvordan automatskriften foregikk. Og joda, det syns de, for jeg fikk fort kø med mennesker som ønsket et liten hilsen, eller få svar på spørsmål fra den andre siden. Det kom så mange koselige ord, og jeg tror det var godt for mange å få med seg sitt lille "brev" fra sine kjære. Jeg måtte lage køliste og den talte jeg 31 navn på etter at vi stengte, og jeg kom gjennom alle sammen. Men jeg må si jeg er takknemlig for  å få være kanal, og få oppleve dette. Og jeg takker for alle fine ord til meg denne kvelden. 

28. apr, 2012

0

Nyeste kommentarer

11.11 | 12:42

Kan bare anbefale Anita. Utrolig det hun gjør😍

09.10 | 15:37

Ja takk gjerne det

22.06 | 10:01

Hei dette er noe for meg

27.04 | 18:56

Gleder meg til fjernhealing i morgen, da min første opplevelse ble vel...