Jeg tenker ofte over hvor utrolig dette med energier er...hvor mange ting som skjer, og hvor masse jeg lærer. Dagene går til automatskriftseanser, healinger og husrenser, får mer og mer å gjøre, og jeg er utrolig glad for alle henvendelsene jeg får. Og ikke minst tilbakemeldingene jeg får. Etter å ha blitt aktivert med den nye energien i januar 2012 har alt eksplodert syns jeg. Flere og flere får beskrevet sine evner, og sine oppgaver. Vi har jo alle våre oppgaver i det store og hele, og noen får vite oppgaver som virker enorme og nesten umulige, men etter en skriveseanse har de fått forklart alt med dette, og ser lysere på ting. Jeg har fått forklart en del av mine oppgaver, og en av dem er å formidle budskapet om den nye energien, og hvem som aktiverer. Ved skrift sprer jeg den kjærlighetsenergien som følger den nye energien, og det skjer utrolige ting med de som får skrift. Dette er positive ting, og ting som endrer masse ved personen og noen ganger hele familier. Det er så spennende, og jeg får så masse informasjon og innføring i det som skjer i universet, den andre siden etc...Jeg er ydmyk.

Til helgen skal jeg på alternativmesse i Harstad. Er så spent, det er så fantastisk å være i de energiene, samt å møte så mange mennesker. Blir kjent med de andre utstillerne, og lærer av dem, livet er fantastisk.

11. sep, 2012

1

Gerd Isaksen 26.09.2012 16:18

var i Harstad på messa der, og fikke en seanse hos deg. Tusen takk for den :) Fikk bekreftet ting som jeg selv allerede visste, mye som kom fram der. :))

Anita 26.09.2012 18:25

Kjempefint å høre at det ble en fin seanse for deg Gerd. :)

Nyeste kommentarer

11.11 | 12:42

Kan bare anbefale Anita. Utrolig det hun gjør😍

09.10 | 15:37

Ja takk gjerne det

22.06 | 10:01

Hei dette er noe for meg

27.04 | 18:56

Gleder meg til fjernhealing i morgen, da min første opplevelse ble vel...